Vi gør det let at finde det bedste kviklån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

Lyder online lånene lidt for gode? Find de sikre og billige kviklån her 

Alle elsker en god handel, og det gælder selvfølgelig også dig der leder efter et billigt kviklån. Det ved de udbydere der markedsfører kviklånene jo selvfølgelig godt, så mange smører tykt på når det kommer til markedsføringen af billige kviklån. Men selvom et kviklån er nemt og hurtigt at tage, skal man altid lige huske at læse det der står med småt.

Billige kviklån!

Til dig der gerne vil undersøge sagen lidt nærmere før du tager springet og låner penge til dine drømme, har vi lavet en lille vejledning til det du skal huske og se efter når du shopper rundt på nettet efter billige kviklån. For at gøre det endnu nemmere for dig har vi samlet en liste over de bedste og billigste kviklån nederst på siden så du har et godt sted at starte. God jagt!

Lyder billige kviklånene lidt for gode?

Der er mange udbydere af kviklån på nettet, og fordi konkurrencen er så skarp vil de alle sammen gøre deres bedste for at få din opmærksomhed så du vælger dem fremfor deres konkurrenter. Det kan derfor ske at nogle udbydere bliver fristet til at love mere end de kan holde, eller ikke fortæller hele historien i deres reklamer – der skal du som forbruger sørge for, at du har læst på lektien og ikke falder for fup.

Nogle gange er den billige kviklån god nok!

Når det så er sagt er der nogle gange et tilbud som lyder for godt til at være sandt – men stadig er det! Der er skam noget der hedder gratis kviklån, og der er adskillige udbydere der reklamerer med sådan et tilbud. Det er som regel et tilbud der kun gælder første gang du låner hos dem, så du kan se hvor god deres service er og beslutter dig for at komme igen som betalende kunde.

Gratis betyder selvfølgelig ikke at du får gratis penge. Lånet skal som altid betales tilbage igen, og indenfor den låneperiode som du har aftalt med udbyderen. Sker det at du ikke skulle være i stand til at betale hele beløbet tilbage, kommer der som regel renter på lånet samt andre gebyrer alt efter hvilken udbyder du har lavet en aftale med. Så husk at budgetter efter hvad du kan betale tilbage og hvor hurtigt.

Hvad er rentesatsen ved billige kviklån?

Når du leder efter billige kviklån siger det sig selv at man skal holde udkig efter rentesatsen. Det har tidligere været sådan, at avisoverskrifter skræmte forbrugere fra vid og sans med svimlende rentesatser der lød på flere tusinde procent. Dette er ikke tilfældet længere når det gælder de mest populære udbydere, som ofte tilbyder meget favorable rentesatser – nogle gange billigere end kassekredit! Derfor kan du sagtens finde billige kviklån med rimelige renter.

Er der andre gebyrer ved billige kviklån?

Ligesom med et almindeligt banklån skal du være opmærksom på eventuelle ekstra gebyrer der bliver lagt oven i den rente du betaler på dit lån. Når man har siddet og regnet på hvad det endelige beløb så man skal betale tilbage bliver, er det surt at blive overrasket med et skjult gebyr der ødelægger budgettet. Heldigvis er der noget andet du kan kigge efter for at gøre det hele nemmere – nemlig ÅOP’en.

Hvad er ÅOP’en?

ÅOP (årlig omkostninger i procent) er den samlede sats du skal betale oveni det lånte beløb. Den inkluderer nemlig både rentesatsen og alle andre gebyrer der måtte forekomme, og samler det hele i et overskueligt tal. Så for at finde billige kviklån skal du altså først og fremmest se hvad den enkelte udbyder skriver om deres ÅOP. På den måde bliver du ikke overrasket når dit kviklån skal betales tilbage.

Hold dig sikker når du tager det billige kviklån!

Ligesom med alle andre ting på nettet skal du altid huske at være helt sikker på at udbyderen er til at stole på. I og med at en kviklånsansøgning involverer dine personlige oplysninger er det derfor vigtigt at du læser lidt om hvem det er du låner penge af. Dog skal det nævnes at der har været så meget fokus på udbydere af kviklån fra første dag de kom til Danmark, at sandsynligheden for at blive narret er utrolig lille – men derfor er det alligevel vigtigt at holde sig sikker!

Hvad skal du oplyse for at ansøge billige kviklån?

De personlige oplysninger du skal give udbyderen for at kunne ansøge om et kviklån er dit navn, din alder, din bopæl i Danmark, dit telefonnummer, din e-mailadresse, dit NemID, samt hvorvidt du er registreret i RKI. Er man RKI er det oftest ikke muligt at blive godkendt til et kviklån, uanset hvor billigt det er. Det skal også nævnes at nogle steder yderligere kræver at du er dansk statsborger og har en bestemt indkomst – men dette gælder mest for større lån.

Få masser af tilbud på billige kviklån!

Ligesom når du shopper rundt efter andre ting, kan det betale sig at søge flere steder. Du kan med fordel ansøge om billige kviklån hos flere udbydere, og se hvilke tilbud du får tilsendt. Du binder dig nemlig ikke til et lån før du har bekræftet det med udbyderen. Som nævnt har vi samlet nogle af markedets bedste udbydere her på kviklaaneren.dk. Vi tilbyder hurtige, sikre og billige kviklån med fast rente og ingen skjulte gebyrer. Få svar med det samme og gør drømmene til virkelighed allerede i dag!