Vi gør det let at finde det bedste kviklån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

Få råd til drømmene

Markedets måske billigste kviklån ✓

Alle elsker en god handel, og det gælder forbrugere som forretninger. Men i et marked der er så populært som kviklånsmarkedet kan det være svært at finde rundt i de mange forskellige udbydere af kviklån og finde den løsning der passer bedst.

Hvis du også synes at de det kan blive uoverskueligt med de mange tilbud der bliver reklameret med, så fat mod!

Billigste lån

Her på Kviklaaneren.dk har vi nemlig ledt efter de billigste kviklån vi kunne finde, og samlet en liste så det er nemt for dig som forbruger at finde frem til en god handel. Der er nemlig mere en ting man skal være på udkig efter, og det er ikke altid det er ligeså gennemskueligt som man tror ved første blik. Læs mere nedenunder for at finde ud af hvad du ska se efter.

Hvorfor sammenligne priser på billigste lån?

Man kan fristes til at tro at markedet for kviklån er ligesom mange andre markeder med en masse udbydere – de ligner alle sammen hinanden. Men ligesom når du prøver at vælge en ny mobiltelefon eller telefonselskab, er der tit små detaljer, fordele eller ulemper som kan være afgørende for om en bestemt udbyder er den rigtige for dig.

For eksempel kan nogle udbydere have en lav rente på deres kviklån, men samtidig have gebyrer der gør at den endelige omkostning for dig som lånetager bliver dyrere end en anden udbyder som måske har en højere rente, men ikke de samme ekstra gebyrer. Derfor er det vigtigt at holde øje med det der hedder ÅOP som er den samlede omkostning for dig.

Få de bedste tilbud på billigste lån

Mange danskere tøver med at ansøge om kviklån fordi de tror at en ansøgning betyder man har bundet sig til lånet eller udbyderen. Men det passer ikke. Ligesom at du kan ansøge om arbejde forskellige steder, og ansøge om lån i forskellige banker, kan du ansøge om kviklån hos ligeså mange udbydere som du vil – aftalen gælder nemlig ikke før du har sagt ja til den.

Derfor kan du med fordel sende alle de ansøgninger afsted som du vil, og indhente tilbud fra adskillige udbydere så du har en oversigt over hvad de alle tilbyder og kan tage en informeret beslutning om hvilke vilkår du vil acceptere. Du skal ikke være bange for at komme til at brænde nogle broer ved at ansøge om et lån og takke nej – du er altid velkommen tilbage.

Hvorfor tage det billigste lån?

Der er mange grunde til hvorfor du kan have brug for at tage et kviklån. Det kan være at der er en festlig højtid som du skal have råd til, hvad enten det er julen, påske, fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, svendegilder, studenterfester eller måske en musikfestival om sommeren. Det er de færreste der budgetterer for disse begivenheder, og derfor kan det være godt at have lidt ekstra.

Så er der jo også alle de kedelige ting i livet som også kan komme bag på en. Det kan være bilen, cyklen, vaskemaskinen, komfuret, eller toilettet der er gået i stykker og skal repareres. Det kan være du er faldet bagud med nogle regninger og der er kommet rykkere på. Det kan være du har mistet jobbet og har brug for lidt ekstra udover dagpenge. Hvad end din situation er, kan et kviklån hjælpe.

Hvor hurtigt kan jeg få udbetalt det billigste lån?

Som navnet antyder, kan du få udbetalt et kviklån næsten med det samme. Selve ansøgningen tager kun et minut: når du har fundet den rigtige udbyder, for eksempel ved at sammenligne dem vi har her på siden, skal du bare indtaste hvor meget du skal bruge og i hvor lang tid, samt dine personlige oplysninger, og så har du svaret inden for kort tid.

Når du så har fået svar på om du kan få kviklånet eller ej, er det bare at vælge den udbyder som giver dig det bedste tilbud – hvis du har ansøgt flere steder som vi anbefaler – og sige ja. Derefter går der kun to dage inden du har pengene fra dit kviklån på kontoen, og du frit kan bruge dem til de julegaver du manglede at købe, eller den vaskemaskine der skulle repareres.

Hvor meget kan jeg låne? Og i hvor lang tid?

Det kommer helt an på hvor meget du har brug for. Kviklån er som regel ment som et lille lån til at give forbrugere det lidt ekstra de lige står og mangler, i modsætning til større lån til hus og bil. Derfor vil du typisk se at kviklåns størrelse ligger på omkring de 500-15.000 kr., da disse beløb er overkommelige at betale tilbage inden for en

kort tidsperiode.

Når der så er sagt, findes der steder der tilbyder meget højere kviklån end 15.000 kr. Dog er det værd at huske på at ligesom kviklån bliver udbetalt hurtigt, skal de også betales tilbage indenfor en kort tid. Et kviklåns tilbagebetalingsperiode er typisk omkring 5-30 dage, og dette er også værd at huske på når du vælger hvor meget du vil låne.

Billigst lån uden sikkerhed?

En af de mange fordele ved kviklån, og en af grundende til at det kan ansøges om og godkendes så hurtigt, er at der ikke skal stilles nogen form for sikkerhed for lånet. Det vil sige, at udbyderen stoler på deres kunder og ikke kræver at der skal være nogle værdigenstande med i spil i tilfælde af at lånet ikke kan betales tilbage.

Hvad må det billigste lån bruges til?

Penge du får med et kviklån må bruges til lige hvad du har lyst til. Der bliver ikke stillet nogle spørgsmål, og der skal ingen forklaringer gives ligesom med et traditionelt banklån. Det er igen et tegn på den tillid der findes mellem udbyder og kunde, hvor du ikke bliver mistænkt for at være uansvarlig med de penge du får til låns med et billigt kviklån.

Gode råd inden du tager det billigste lån

Husk at du skal være over 18 år, bosat i Danmark og have adgang til NemID for at ansøge om et kviklån. Derudover skal udbyderen også kunne komme i kontakt med dig, så du skal oplyse om dit mobilnummer og e-mailadresse. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at du ikke står i RKI eller nogle andre debitor registre som en dårlig betaler.