Vi gør det let at finde det bedste kviklån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

Hvad er et kviklån - Find markedets måske bedste tilbud lige her 

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et lille lån du kan tage hvis du har brug for lidt ekstra på kontoen.

 • Måske står du og mangler en ny cykel, eller har lyst til at give familien lidt større julegaver i år.
 • Måske har der været en måned med flere regninger end forventet, og du har brug for at betale dem før næste månedsløn.
 • Eller måske har du bare lyst til at forkæle dig selv med lidt flere af livets goder og sætte gang i drømmene.

Uanset hvad dine ønsker og behov er, bliver der ikke stillet spørgsmål til hvad du vil bruge dit kviklån til. Det tager som regel kun et minut at ansøge om dit kviklån på nettet, du har svaret indenfor et par timer. Så snart din ansøgning er godkendt går der bare et par dage inden du kan nyde godt af dit kviklån. Der er ingen skjulte gebyrer og tvivlsomme renter, så du har fuldstændig kontrol over din økonomi.

En typisk kviklån ligger på omkring de 500-5.000 kr., hvilket er nok til at få den smule frihed du kan have brug for sidst på måneden. Mange kan have forbehold på grund af skræmmehistorier de måske har hørt om i medierne, og selvfølgelig er det vigtigt at budgettere så man ikke kommer galt afsted. Derfor har alle steder en måler, så du kan se præcis hvor meget det kommer til at koste og kan sørge for du kan betale det tilbage sidst på måneden.

Hvem kan optage et kviklån?

Der er meget få krav til hvem der kan optage et kviklån. En af dem er selvfølgelig at man skal være myndig, det vil sige at man er fyldt 18 år. Nogle steder kan forlange at man er lidt ældre end det, men langt de fleste steder er minimums alderen 18-23 år. Grunden til at nogle steder har lidt højere alderskrav end andre er, at der er forskellige meninger om hvor ansvarlige de forskellige aldersgrupper er.

Det andet krav du typisk vil støde på i forbindelse med optagelse at et kviklån er at du ikke er registreret i RKI (også kendt som Ribers/Experian). Dette krav er til for at sikre låneudbyderne imod dårlige betalere så de kan få deres penge igen. Hvis du tager et lån andre steder, som for eksempel din bank, kan de godt kræve at man stiller værdigenstande som sikkerhed. Det er ikke tilfældet med kviklån, hvilket er derfor du ikke må være i RKI.

Er du allerede i RKI er der stadig nogle steder som kan tilbyde dig et kviklån, men dette kan ikke anbefales. Netop fordi at folk der er i RKI ikke altid har været gode til at betale tilbage, vil disse lånefirmaer ofte kræve at du har en minimumsindtægt, stiller værdigenstande som sikkerhed, og forlange oprettelsesgebyrer og meget højere renter. Derfor er det bedre at først komme ud af RKI og så tage et kviklån.

Find markedets måske bedste kviklån tilbud lige her!

Fordi kviklån er så populært blandt danskere er der selvfølgelig mange der tilbyder det. Derfor kan det være svært for dig som forbruger at vælge det bedste kviklån der passer til dig og din økonomi. Heldigvis har vi samlet markedets bedste udbydere her, så det er lidt nemmere for dig at vælge det rigtige kviklån for dig. Ved at stille de bedste kviklån op side om side kan du hurtigt finde det billigste og bedste kviklån.

Er det første gang du låner kan du endda være heldig at få et gratis kviklån. Det betyder at du ikke skal betale nogle renter første gang du tager et kviklån. Det kan være en stor fordel for dig som måske har forbehold og ikke er sikker på om kviklån er det rigtige valg at tage. Da flere steder tilbyder gratis kviklån til førstegangslånere kan du med fordel benytte dig af tilbuddet flere gange.

Har du lånt før og har fundet en udbyder der passer til dig, tilkommer der selvfølgelig renter som du skal undersøge før du låner. Heldigvis skal udbyderen oplyse dig om lånets ÅOP ifølge den danske lovgivning. Derfor har de fleste hjemmesider en slider der viser præcis hvor meget det koster. Hvis du ved hvor meget du vil låne og i hvor lang tid, kan du nemt sammenligne steder for at se hvilket lån der har den laveste rente.

Fordele ved et kviklån

Fordelene ved kviklån er mange, hvilket er derfor de er så utroligt populære blandt danskere. Hele processen er hurtig og nem, og fordi du får svar med det samme kan sætte gang i drømmene allerede i dag. Hvad enten du vil benytte dig af et godt tilbud du har set eller have lidt ekstra til regningerne kan du have pengene i hånden indenfor to dage.

Ikke mange er glade for at skulle op i banken og forsvare deres ønske om at bruge lidt flere penge end de står og har lige nu og her. Bankrådgivere plejer at have meget stramme regler for hvad de kan låne bankens penge ud til. Med kviklån behøver du ikke komme med nogle forklaringer til hvorfor du vil have lidt ekstra på kontoen.

En andel fordel er, som nævnt tidligere, at der ikke skal stilles nogen sikkerhed for lånet. Banken vil oftest gerne vide om det pengene skal bruges til har værdi, så de kan få deres penge tilbage gennem den værdi hvis du nu står og pludselig ikke kan betale lånet tilbage. Med kviklån er det ikke noget du skal tænke på da udbyderne ikke stiller krav til sikkerhed.

Fordele:

 •         Sæt gang i drømmene allerede i dag
 •         Ingen skjulte gebyrer og tvivlsomme renter
 •         Ingen spørgsmål til hvad du vil bruge pengene på
 •         Få svar med det samme
 •         Du har pengene på din konto inden for to dage
 •         Ideelt hvis du vil benytte dig at gode tilbud i forretninger
 •         Praktisk hvis du står og mangler penge til en regning

Ulemper ved kviklån

Som med alt andet i livet er der selvfølgelig også nogle ulemper ved kviklån. Dog har det ikke stoppet deres popularitet, da fordele opvejer ulemperne. Det første man skal være opmærksom på er at mange nemt kan fristes af kviklån fordi de er hurtige og nemme at tage, og derfor ikke overvejer om hvorvidt de har råd til at bruge det ekstra beløb. Så husk at tjekke budgettet inden du låner.

Dertil skal det også nævnes at (hvis ikke du har taget et gratis kviklån) der tilkommer renter. Disse kan være en del højere end ved traditionelle banklån, så du skal være opmærksom på hvad det endelige beløb er du skal betale tilbage. Da kviklån er ment som hurtige lån, betyder det også at du som regel skal betale dem tilbage indenfor 30 dage. Det er også værd at huske på, så du ved om du har penge nok til måneden efter.

Hvis nu uheldet er ude og du ikke er i stand til at betale tilbage til tiden, har de fleste udbydere som regel en mulighed for forlængelse af låneperioden. Bare vær opmærksom på at der stadig kommer renter på. Selvom mange er nervøse for at ende i RKI, skal din kreditor ifølge loven sende to rykkere samt et varsel inden de kan registrere dig.

Ulemper:

 •         Det er nemt at blive fristet
 •         Renterne kan være en del højere end andre lån
 •         Låneperioden er typisk kun på 30 dage
 •         Der kan tilkomme flere renter hvis du ikke betaler tilbage til tiden
 •         Rykkere kan koste 100 kr. per styk hvis ikke du kan betale tilbage