Vi gør det let at finde det bedste kviklån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

Kviklån trods RKI? Lån hellere trygt og sikkert hos os

Vi mener at det skal være trygt og sikkert at låne penge, og ønsker ikke at fange folk i en gældsspiral, som de ikke kan komme ud af. Glem derfor alt om kviklån trods RKI, og få i stedet et sikkert, nemt og hurtigt lån hos os.

RKI-registrering

Når man er registreret i RKI kan det være utroligt svært at optage lån, da de fleste låneudbydere ikke låner til folk, som er indskrevet i denne database.

Det kan selvfølgelig virke ekstremt frustrerende, at man ikke kan optage et lån, når man finder sig selv i den situation. Det er dog her vigtigt at huske på, at låneudbydere ikke afviser ansøgere i ond vilje, men at det faktisk er for ens eget bedste. Folk som er registreret i RKI, har nemlig tidligere udvist, at de ikke har pengene til at betale deres gæld tilbage, og man bliver derfor afvist, så man undgår at blive fanget i en ond gældsspiral.

Kviklån trods RKI

Selvom de fleste låneudbydere ikke tillader dig at låne penge, når du er registreret i RKI, kan du finde nogle få, som tilbyder kviklån trods RKI. Vi anbefaler dog ikke at folk forsøger at finde disse låneudbydere. Dette skyldes at der er adskillige grunde til, at du ikke bør optage et kviklån trods RKI. Renterne og gebyret på denne slags lån er oftest utroligt høje, da låneudbyderne tager en chance ved at låne dig penge. Disse høje renter og gebyrer medvirker, at det er utroligt dyrt at tage disse lån, og hvis man tager lånet, ender man ofte i mere gæld, end hvad man oprindeligt var. På grund af dette anbefaler vi, at du ikke tager brug af kviklån trods RKI. Vi tilbyder af disse ovenstående grunde, heller ikke selv lån til nogen, som er registreret i RKI.

Hvis du ønsker at vide mere om RKI, kan du læse mere, om hvad det er, hvordan man kommer ud af det, og hvordan du finder ud af om du er registreret i databasen, længere nede på siden.

Lån, som er sikre

Hos os tilbyder vi nogle af markedets bedste lån, og vi giver dig mulighed for at låne op til 15.000 kr. Vi er registreret hos Finanstilsynet, og det er derfor sikkert at søge om online lån hos os.  

Finanstilsynet

Finanstilsynet kan betegnes som en myndighed, og falder ind under Erhvervs- og Vækstministeriet. Deres primære rolle er at holde et vågent øje med finansielle virksomheder i Danmark. Finanstilsynet medvirker derudover også i udformningen af finansielle lovgivninger og bekendtgørelser. Da vi er registreret hos Finanstilsynet er det sikkert og trygt at låne igennem os.

De bedste online lån på markedet

Kviklån, også typisk kaldet SMSlån, mikrolån eller minilån, er en type lån, som er tilbudt til dig, som ønsker at låne et mindre beløb nemt, hurtigt og sikkert.

Når du ansøger om et kviklån, behøver du blot at angive beløbet, du ønsker at låne, afbetalingsperioden og din alder. Du godkender derefter lånet med dit NemID. En af de store fordele ved et kviklån, er derudover også, at du ikke behøver at stille den sammen sikkerhed, som du typisk skal, når du tager et banklån. Du undgår dermed alt papirnusseriet, og en bankmand, som bestemmer, hvad du ønsker at bruge dine penge på.

Et af de få krav som vi stiller til dig, for at du kan ansøge om lånet, er som sagt, at du ikke er registreret i RKI, da vi ikke går ind for kviklån trods RKI.

Hvad er RKI?

RKI står for Ribers Kredit Information og er et register, som indeholder navnene på dårlige betalere. Du kan blive registreret i RKI, hvis du har noget udestående, dette kan blandt andet være hos en mobiludbyder, din bank, et bilfirma eller hos en udlejer. Almindelige folk har ikke adgang til RKI-registeret, det er kun virksomheder, som kan hente informationerne. Du bliver derfor ikke offentligt hængt ud, hvis du bliver registreret i RKI. Det er ikke jordens undergang at blive registreret i RKI-registeret, men det kan give dig nogle udfordringer.

Selvom du er i RKI kan du godt købe forbrugsgoder, men ofte betyder det at du vil være nødt til at betale kontant, da mange udbydere ser det at stå i RKI, som at du ikke er i stand til at stille nogen garanti.

Der kan være mange årsager til, at man ender i RKI, og faktum er, at det kan ske for alle, som finder sig selv i en presset økonomisk situation.   

Værd at vide om RKI

  •         Din registrering i RKI er ikke offentligt tilgængeligt
  •         RKI har pligt på at oplyse, om du er registreret
  •         Det er svært at optage nye lån, når du først er registreret
  •         Du vil max være registreret i fem år pr. gældspost
  •         Du har mulighed for at klage til Datasynet, hvis du henvender dig til RKI, og ikke hører noget indenfor fire uger.

Er jeg registreret i RKI?

Før du bliver registreret i RKI vil du typisk modtage et brev igennem posten, som meddeler, at du vil blive registreret. Desværre er der rigtigt mange danskere, som ikke tjekker deres post, da vi modtager de fleste henvendelser digitalt nu om dage. De ser derfor slet ikke de rykkere som er blevet sendt, eller meddelelsen, om at de er ved at blive registreret i RKI. Hvis du ved, at du har en gæld, som ikke er blevet betalt, kan det være, at du er registreret i RKI. Det er dog i dag utroligt nemt at undersøge, hvorvidt du er registreret eller ej, og kan nemt gøres inde på Experians hjemmeside.

Hvad gør jeg for at komme ud af RKI?

En af måderne at komme ud af RKI, er ved at betale din gæld af. Det kan for nogle, være fristende at søge et nyt lån, for at komme af med den nuværende gæld. Det er ofte i disse tilfælde, at folk søger udbydere som tilbyder kviklån trods RKI. Hvis du vælger at optage sådan et lån, skal du dog være opmærksom på, at hvis du ikke betaler denne gæld tilbage indenfor den aftalte afbetalingsperiode, vil du blot blive registreret i RKI igen. Dette er derfor ikke anbefalet. En anden måde, hvorpå du kan komme ud af RKI-registeret, er ved at være registreret i fem år. Dine oplysninger, bliver nemlig automatisk slettet efter fem år, også selvom din gæld ikke er betalt. Det skal dog nævnes, at din gæld stadigvæk eksisterer, selvom du ikke er synlig i RKI længere. Men, hvis du tager et kviklån trods RKI for at betale din gæld, og ikke er i stand til at betale dette lån tilbage, vil denne registrering blive lavet i registeret, og de fem år vil starte forfra, da dette vil tælle som en ny gældspost.