Vi gør det let at finde det bedste kviklån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

Online kassekredit og kviklån 5000 -15.000 kr. 

Få råd til drømmene

Står din økonomi og mangler en saltvandsindsprøjtning? Har du set lige præcis den sofa som bare vil passe perfekt ind i din stue, eller har din 3-årige datter lige smidt sin dukke ind i skærmen på dit 50 tommers TV? Hvis du står og mangler mellem 5.000 og 15.000 kr. så kan det være, at et kviklån lige er det rigtige for dig. Du bør dog sætte dig ind i hvad et kviklån er, og om et kviklån er det rigtige lån til de behov som du har, nogle gange kan det være smartere, at tage et almindeligt banklån eller en anden form for lån som kviklån eller SMS-lån.

Hvad er et kviklån 5000?

Et kviklån bliver også kaldt for mikrolån, SMS-lån eller minilån. Som du sikkert kan gætte fra navnet, så er et kviklån et hurtigt lån, som man ofte kan tage inden for 24 timer. Historien om kviklån startede i udviklingslande, og var især populære i udviklingslande hvor folk ikke havde mulighed for at låne penge i banker. Disse mikrolån havde ofte ikke nogen nedre grænse, dermed kunne man låne meget små beløb, som man aldrig ville kunne låne i en bank. Dengang da mikrolån først blev introduceret var disse lån forbeholdt kvinder. Ofte brugte kvinderne pengene til, at starte deres egne små virksomheder.

Omkring 2010 kom kviklånet til Danmark, her bruges pengene dog ikke til at starte små virksomheder med, men oftere bruges pengene på impulskøb, som møbler eller elektronisk udstyr. Kviklån er især populært blandt den yngre generation.

Forskelle og ligheder mellem et almindeligt lån og et kviklån 5000 kroner

Selvom man tror, at et lån er et lån, så kan det kan nogle gange godt være lidt forvirrende, at se forskelle og ligheder mellem almindelige lån og 5000 kviklån, så lad os se på nogle af dem.

Ligheder:

Den største lighed er, at du låner penge fra en instans, og at du skal tilbagebetale disse penge indenfor et fastlagt tidsrum. Hvis du ikke betaler pengene tilbage til hverken din bank eller den virksomhed hvor du har taget et kviklån, så vil det betyde, at du ender med at skulle betale flere penge i den sidste ende. Et lån er en kontrakt hvor du lover at tilbagebetale pengene, denne kontrakt er bindende fra det tidspunkt hvor du acceptere din godkendelse til at låne pengene.

Forskelle:

Den største forskel mellem et almindeligt lån og et kviklån er, at du når du tager et kviklån ikke skal stille nogen garanti. En anden forskel er, at hele processen er meget hurtig, og du kan nogle gange have pengene stående på din konto samme dag som du søger om et lån. Eftersom man ikke skal stille nogen garanti, så er renterne ofte højere end ved almindelige lån, og tilbagebetalingsperioden er meget kortere. Hvor et normalt banklån har en minimums tilbagebetalingsperiode på mellem et år og 15 år, så har nogle kviklån helt ned til 30 dage som maksimum.

En bank eller et kviklån 5000?

En forskel mellem et banklån, og et kviklån er, at hele beløbet skal betales tilbage når perioden for kviklånet er udløbet. Hvis du ikke betaler dit kviklån tilbage indenfor den tid, så risikere du, at der bliver lagt rykkergebyrer og inkassogebyrer oveni det beløb som du skal betale. Dermed risikere du, at kviklånet går hen og ender med, at koste dig en masse penge.

En forskel som der nok er mange som er glade for er, at du ikke selv skal møde op til et fysisk møde med din bankmand, som så vil sidde og bruge lang tid på at se hele din finansielle historie igennem. Der er heller ikke nogen som stiller dig spørgsmål om, hvad det er du vil bruge pengene til, med andre ord skal du ikke retfærdiggøre dine valg over for nogen. Du vil heller ikke blive bedt om, at udfylde en masse forvirrende dokumenter som du slet ikke har nogen forstand på.

Hvem kan tage et kviklån 5000?

Selvom det er nemmere at tage et kviklån end et almindeligt banklån, så er der stadig visse krav som du skal opfylde før, at du kan tages i betragtning til et lån. For det første skal du minimum være fyldt 18 år, nogle firmaer har endda en mindste aldersgrænse på 25 år, så hvis du er under 25 kan det være nødvendigt, at se dig om efter et firma som har en lavere aldersgrænse. For det andet så skal du have en dansk adresse og have boet i landet i mere end 12 måneder. For at kunne underskrive en kontrakt om et kviklån så skal du også have et NemID. Det eneste problem som du kan løbe ind i er, hvis du er registreret i RKI som er et register over folk som tidligere ikke har betalt deres gæld tilbage. Registeret er en database hvor virksomheder kan registrere og søge efter dårlige betalere. I dette tilfælde vil du heller ikke kunne tage et kviklån. Det siger sig selv, at hvis du leder efter et kviklån på 5.000 kroner, så er det nemmere at få bevilliget end hvis du søger om et lån på 30.000 kroner.

Omkostningerne ved et kviklån 5000

Når man tager et kviklån, så skal man være klar over, at sådanne lån ofte har en højere rente og koster lidt mere end et traditionelt lån. Der er flere grunde til dette, for det første er der mere administration med et kviklån, for det andet er der ikke en garanti for, at pengene bliver tilbagebetalt til virksomheden, da man jo ikke skal stille nogle garantier for at man betaler. Et andet problem er, at undersøgelser viser at der i højere grad ikke bliver tilbagebetalt på kviklån, hvilket betyder at virksomheden har omkostninger med at sende rykkere, og i sidste ende ender med at skulle inddrage et inkasso firma.

Et kviklån, skal som alle andre former for lån overvejes nøje inden man tager et lån, hvis du allerede inden du tager lånet er nervøs for, at du ikke kan betale det tilbage, så er det nok en bedre ide at tænke lidt mere over lånet, inden du tager et kviklån.

Kviklån 5000 - 48 timers betænkningstid

Fordi der var en meget stor stigning i lånere, som gjorde brug af kviklån for så bare at forlænge deres lån, eller som ikke var i stand til at betale deres lån tilbage, så har Folketinget i samarbejde med Forbrugerombudsmanden, samt Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen vedtaget en ny lov. Denne lov siger, at alle som tager et kviklån skal have en 48 timers betænkningstid til, at overveje om det lån som de vil tage virkeligt er et lån som de har brug for. Denne lov trådte i kraft den første januar 2017. Grunden til denne lov er for at forhindre, at folk tager et lån fordi de vil bruge pengene på et impulskøb.

Sådan optager du et kviklån 5000

I modsætning til et lån fra en traditionel bank, så ansøger du om et kviklån via den låneudbyders hjemmeside hvor du vil optage lånet. Det er slet ikke nogen besværlig proces at ansøge om et lån, faktisk kan du sende din ansøgning direkte fra internettet, og hele proceduren kan tage under 30 minutter hvis bare du har dine dokumenter klar. Det eneste du skal gøre er, at gå ind på låneudbyderens hjemmeside og følge deres ansøgnings proces, ofte er deres hjemmesider meget nemme at følge.

Når du søger på de forskellige firmaer som tilbyder kviklån, så vil du se, at de ofte har forskellige minimum og maksimum beløb som du kan låne. Nogle har minimum på helt ned til 50 kroner. Du skal også sætte dig ind i de forskellige ÅOP (årlige omkostninger i procent), på et kviklån, disse kan nemlig nogle gange ligge på helt op mellem 700 og 1800%

Det er vigtigt at du har dit NemID klar, da du skal bruge dette til at underskrive kontrakten på lånet med, hvis du ikke har et NemID, så er det meget nemt at få, alle danskere kan få et NemID ved, at ansøge om det hos deres Borgerservice. Men du skal også bruge det til, at give virksomheden adgang til din finansielle status. Med dit NemID kan låneudbyderen hurtigt se, om du er registreret i RKI eller om du ellers har en ustabil finansiel status.

Find det bedste kviklån 5000 til dine behov

Markedet for kviklån er fyldt med tilbud fra en masse forskellige virksomheder, og derfor kan det sagtens være lidt forvirrende, at finde det rigtige lån som passer bedst til dine behov. Det er vigtigt at du sætter dig ind i de forskellige tilbud, og ikke bare vælger det første du ser, derfor har vi her på Kviklåneren lavet en liste over de mest kendte kviklåns udbydere.