Vi gør det let at finde det bedste kviklån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

Find de bedste kviklån Danmark - Se et af markedets bedste tilbud lige her 

Kviklån i Danmark

Gennem de seneste år er kviklån blevet mere og mere populære i Danmark, og med de mange fordele ved kviklån fremfor andre lånetyper er det let at forstå hvorfor.

  • Det er nemt og hurtigt at ansøge om et kviklån, du kan få svar med det samme, omkostningerne er overskuelige, og der bliver ikke stillet spørgsmål til hvad pengene skal bruges på.

Af disse grunde er kviklån blevet en af de meste brugte former for lån i Danmark.

Kviklån er internationalt bedre kendt som ’payday loans’ eller ’short term loans’, men i Danmark går lånetypen under en række andre navne som kviklån, sms lån, og forbrugslån. Uanset hvad det bliver kaldt, har danskerne tager kviklån til sig som en hurtig og nem mulighed for at få lidt luft i økonomien når de står og mangler et pusterum eller bare har lyst til at benytte sig af lidt flere hverdagsgoder.

Burde du tage et kviklån i Danmark?

Der er mange grunde til at danskerne tager kviklån, og måske har du også gået og leget med tanken.

  • Det kan selvfølgelig være at du står og mangler penge til huslejen eller at din bil er gået i stykker og skal til reparation.
  • Men det kan også være at du bare er faldet over et godt tilbud på et nyt TV eller computer og simpelthen ikke kan vente til næste månedsløn med at forkæle dig selv.
  • Så er der jo også diverse arrangementer at tænke på og finansiere, så som fødselsdage, bryllupper, juleaften, konfirmationer, studenterfester og svendegilder.

Ligesom der er mange årsager til at danskere tager kviklån, findes der også et væld af steder hvor man kan tage dem. Kviklån har nemlig ikke bare flere forskellige navne, men mange af de steder der tilbyder dem kan hurtigt komme til at se ens ud. Det kan derfor nogle gange virke lidt som at finde rundt i en jungle, hvilket er hvorfor vi har lavet meget af arbejdet for dig her på Kviklaaneren.dk. Her gør vi ikke bare opmærksom på de bedste tilbud vi selv har fundet, men også på nogle af de faldgruber man skal være varsom for ikke at falde i.

Sæt gang i drømmene allerede i dag

Når du har læst vores guide kommer du til have god indsigt i:

  • hvad kviklån er
  • hvilke krav du skal opfylde for at kunne tage et kviklån
  • hvor meget du kan låne og
  • i hvor lang tid, samt hvilke ting du skal huske at kigge efter når du sammenligner de mange udbydere.

Til sidst præsenterer vi dig for det kviklån der måske er Danmark’s allerbedste, baseret på de råd vi giver dig her. Så der er ingen grund til at vente længere - bare sæt gang i drømmene i dag!

Hvor meget kan jeg låne og hvilke krav er der for et kviklån i Danmark?

Kviklån ligger ofte på omkring de 500-5.000 kr. men kan sagtens komme op på 15.000 kr. eller mere. Det kommer som sagt helt an på udbyderen. Tiden du kan låne i kan også variere meget, men for det meste ligger perioden på 5-30 dage – lige nok til den næste lønseddel.

For at kunne tage et kviklån skal du være mindst 18-23 år, være bosat i Danmark og have et NemID. Et almindeligt krav er også at du ikke er registreret i RKI. Det er for at beskytte både dig som forbruger så du ikke forværrer en allerede dårlig situation, og udbyderen så de ikke mister penge ved at låne ud til dårlige betalere.

Alt i alt er der ikke særlig mange krav ved kviklån. Man skal hverken forklare hvad penge skal bruges til, eller still nogen sikkerhed for dem i tilfælde af at man ikke kan betale tilbage. Når det så er sagt, er der en del ting man bør være varsom omkring. Nedenfor giver vi et par gode råd til hvad disse ting er.

Gode tips før du tager kviklån i Danmark

Der er blevet skrevet meget i nyhederne om kviklån, fordi flere efterhånden er kommet galt afsted med deres økonomi. Det kan der selvfølgelig være mange individuelle grunde til, men en af dem er at folk måske ikke altid får læst betingelserne grundigt før de indgår en låneaftale. For at du kan undgå grimme overraskelser har vi samlet nogle gode råd du kan bruge før du vælger låneudbyder.

En af de vigtigste ting du skal gøre inden du tager et kviklån er at lægge et realistisk budget. Pengene skal jo betales tilbage, og som nævnt kan der være renter man skal medregne i budgettet. Så længe du ved præcis hvor mange penge du kan forvente at se på din næste lønseddel, og ved hvor meget du skal af med i udgifter til husleje, mad, og regninger, kan du med ro i sjælen tage et kviklån der passer til dit budget.

Hvad skal du holde øje med når du tager kviklån i Danmark?

En anden vigtig ting du skal holde øje med når du shopper rundt på nettet efter et kviklån er det der hedder ÅOP (”årlige omkostninger i procent”). Det er hvad renten ligger på, og inkluderer alle de omkostninger udbyderen har ved at låne penge ud, såsom administration, forsikring, osv. ÅOP kommer til at have stor indflydelse på hvor meget du ender med at betale tilbage når låneperioden er ovre.

Fordi udbydere ifølge dansk lov skal oplyse om deres ÅOP, er det meget nemt at sammenligne forskellige tilbud. Bare husk at for at lave en ordentlig sammenligning er det vigtigt at vælge det samme beløb og låneperiode alle steder du sammenligner, da disse to faktorer spiller en stor rolle i hvad den endelige ÅOP bliver. Der kan være stor forskel på de forskellige ÅOP’er, men det mest almindelige er 5-25% om året.

Måske det bedste kviklån i Danmark

Vi håber at denne guide har hjulpet dig til at forstå kviklån lidt bedre. Vi har selvfølgelig fulgt vores egne råd og som lovet kan du nedenfor finde det måske allerbedste kviklån i Danmark. Det har vi fundet frem til efter at have sammenlignet ÅOP’en på så mange forskellige kviklån vi kunne finde, samt finkæmmet markedet for faldgruber så vi er sikre på der ikke er skjulte gebyrer og tvivlsomme renter der ligger i skjul. God lånelyst!