Vi gør det let at finde det bedste kviklån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

De bedste kviklån med lav rente - Et af markedets bedste tilbud lige her 

Hvorfor kviklån med lav rente?

Mange danskere der står og mangler penge sidst på måneden har sikkert på et eller andet tidspunkt overvejet om kviklån nu er den rigtige vej at gå. Fordelene er mangfoldige:

  • det er nemt at finde adskillige udbydere
  • det tager kun et par minutter at sende en ansøgning afsted
  • og man har svaret om ens drømme kunne blive til virkelighed med det samme.

Derefter går der kun små to dage inden de kan bruge den ekstra sjat penge ligesom de har lyst til.

Alligevel melder tvivlen sig ofte når tankerne falder på de renter der sædvanligvis følger med et kviklån. Alle har set skræmmekampagnerne i medierne, og ingen har lyst til at ende i Luksusfælden. Derfor syntes vi her på Kviklaaneren.dk at det var tid til at tage et ordentligt kig på rentesatserne, så der ikke er nogen tvivl om hvad et kviklån kommer til at kost – for det er nemlig slet ikke så slemt endda!

Hvad er et kviklån med lav rente?

Som du nok allerede har læst i avisen kan rentesatserne for nogle lån ligge i de tårnhøje tal. Ingen har selvfølgelig lyst til at betale tusinde gange det beløb de låner, selvom det er nemt og hurtigt med et kviklån. Men det er såmænd heller ikke nødvendigt. Hvis man bare bruger lidt tid på at lede de rigtige steder, er der faktisk udbydere der tilbyder utroligt rimelige rentesatser for kviklån. Eller man kan selvfølgelig bare se her på hjemmesiden, hvor vi allerede har lavet det hårde arbejde for dig og samlet nogle af de mest favorable udbydere.

Tit og ofte bliver kviklån sammenlignet med banklån. Kviklån er kendt som hurtige penge lige her og nu, hvorimod banklån kræver et møde med en rådgiver, lang procestid og meget papirarbejde for at blive godkendt. Til gengæld påstås det at kviklån har meget høje renter, mens banklån har mere rimelige renter. Som du vil kunne se i vores sammenligninger kan det faktisk lade sig gøre at få et kviklån med en rentesats helt ned til 5-25%, hvilket jo ikke er mere end en almindelig kassekredit.

Hvad betyder ÅOP når du tager et kviklån med lav rente?

Betegnelsen ÅOP ses mange steder i forbindelse med lån, kviklån, og alle former for kredit. Men det viser sig at mange danskere faktisk ikke er klar over hvad ÅOP helt præcis betyder. Forkortelsen står for ’årlig omkostninger i procent’, og er et tal der viser dig som forbruger helt nøjagtigt hvad beløbet er som du skal betale tilbage på dit lån. Det vil sige ikke bare rentesatsen, men også andre eventuelle gebyr som opstartstillæg eller indskud. For det meste kræver de bedste udbydere dog ikke yderligere tillæg udover selve renten.

Alligevel er det godt for dig som forbruger at holde øje med ÅOP’en i tilfælde af at den nu skulle være anderledes end rentesatsen. Låneudbydere skal nemlig ifølge dansk lovgivning gøre det så transparent som muligt for forbrugerne, så de ikke bliver overrasket af en ekstraregning oven i det forventede når nu tilbagebetalingsdatoen falder. Denne lov gør det også meget nemmere for dig som forbruger at sammenligne de forskellige udbydere så du er sikker på at finde en der passer dig til og dit budget.

Er der andre gebyrer når du tager et kviklån med lav rente?

Som nævnt ovenfor kan det ske at du ser nogle udbydere der kræver gebyrer udover selve renten der bliver lagt oveni dit kviklån. Da konkurrencen på markedet er ret skarp, er der dog langt imellem disse udbydere. Alligevel bør du være opmærksom på at de findes, og der er ingen grund til at du burde vælge dem, da langt de fleste ikke har nogle skjulte gebyrer eller renter. Her på Kviklaaneren.dk har vi som sagt samlet nogle af de bedste tilbud til dig.

Er du registreret i RKI/Experian, kan de ovennævnte udbydere dog være din eneste mulighed. Det er ikke noget vi vil anbefale, da det hurtigt kan blive rigtigt dyrt at tage dit kviklån. Dertil kan der også komme krav om at du har en vis minimumsindtægt, eller at du ovenikøbet skal stille dine personlige værdigenstande som hus og bil som sikkerhed for at kunne tage et kviklån. Så er det trods alt bedre først at arbejde på at komme ud af RKI, og derefter tage et af de kviklån med lav rente som du finder her.

Findes der rentefri kviklån?

Million-kroner spørgsmålet, eller rettere nul-kroner spørgsmålet, er selvfølgelig om du kan slippe afsted med slet ikke at betale renter overhovedet. Svaret er både ja og nej. Fordi konkurrencen er så skarp i kviklånsmarkedet, er der mange udbydere der tilbyder rentefrit kviklån første gang du låner af dem. Det er rigtigt gode nyheder for dig som forbruger, da du ikke risikerer at betale mere end du har lånt. Bare husk at lånet skal betales tilbage til tiden – ellers kan der sagtens komme renter oven i!

Som et ekstra lille fif kan du som lånetager benytte dig af det samme tilbud flere gange. Godt nok tjener udbyderne deres penge på den rente du betaler på dit lån, men da så mange af dem tilbyder rentefrit kviklån første gang du låner, kan du sagtens drage fordel af det indtil du har fundet den rigtige udbyder til dig. Efter første gang skal du dog af med nogle renter, men til den tid har du sikkert allerede mestret kviklån!

Hvad skal jeg ellers vide om et kviklån med lav rente?

Du skal være over 18 for at kunne tage et kviklån, og nogle steder kan kræve at du er op til 23 år. Derudover skal du have fast bopæl i Danmark, samt et Nem-ID, dansk telefonnummer og en funktionel e-mailadresse. Som tidligere nævnt kan du heller ikke låne de fleste steder hvis du er registreret i RKI, og har derfor ikke mange gode muligheder for at tage kviklån. Til sidst er det vigtigt at huske på altid at have styr på dit budget, så du altid har kontrol over din økonomi. Der går 48 timer før du har pengene på din konto – brug dem til at være helt sikker på at kviklån er for dig!