Vi gør det let at finde det bedste kviklån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

Vi tilbyder markedets måske bedste kviklån med fast rente - Få svar idag 

  1.      Hvad er kviklån?

  2.      Hvorfor tage et kviklån?

  3.      Hvor meget kan du låne? 500-15.000, måske mere

  4.      Hvor hurtigt kan du låne? 1 minut ansøgning, 48 timer udbetaling

  5.      Hvor lang tid kan du låne i? 5-30 dage, måske mere

  6.      Hvordan får du de bedste tilbud? Ansøg flere steder

  7.      Hvad må pengene bruges til?

  8.      Hvad er kravene for at tage et kviklån? – 18 år, dansk bopæl, NemID, ingen RKI, mobil, e-mail, indkomst, statsborger.

  9.      Hvad koster det at låne? – renter, ÅOP, gratis lån

Kviklån rente - hvor meget skal du af med?

Det kommer helt an på hvilket kviklån du tager. Ligesom der er mange slags forskellige kviklån der bliver tilbudt af mange forskellige udbydere, kommer renterne i alle størrelser. Ofte vil du se at jo lavere det lånebeløb er du ansøger om, og jo kortere låneperioden du vælger for lånet er, jo højere er renten. Det er fordi der er en masse administration forbundet med din ansøgning, men vi har beskrevet nærmere nedenfor i vejledningen.

Du har måske set nyhedsopslag omkring hvor dyrt det er at tage et kviklån i forhold til andre typer af lån. Dog er dette ikke længere en realitet når det kommer til størstedelen af udbydere. Selvom der altid er selskaber der prøver at få så mange penge ud af forbrugere som muligt, vil langt de fleste hellere have at du som kunde har råd til at komme igen.

Til dig der har forbehold når det kommer til kviklån på grund af de tilsyneladende høje renter har vi lavet en praktisk vejledning her på kviklaaneren.dk for at forklare nogle af grundende til de højere renter, samt aflive nogle myter omkring rentesatser for kviklån. Læs videre nedenfor og find at ud hvilke muligheder du har for at lave en god handel!

Hvad skal du holde øje med ved kviklån rente

Selvom renterne har været i fokus i lang tid, er det faktisk det der hedder ÅOP som du skal holde mest øje med. ÅOP står for årlig omkostninger i procent, og er det endelige beløb som der bliver lagt til dit kviklån når låneperioden er ovre og du skal betale pengene tilbage. Da de forskellige udbydere har forskellige måder at tjene deres penge og dække deres udgifter på, kan det ske at nogle har lavere renter men så tilføjer andre gebyrer der gør lånet dyrere.

Heldigvis for dig som forbruger har regeringen lavet en lov om at alle udbydere skal oplyse om deres ÅOP så det er gennemskueligt for deres kunder. Her på kviklaaneren.dk har vi lavet en handy liste over udbydere hvor deres ÅOP står klart og tydeligt så du ved lige præcis hvad et kviklån koster.

Hvorfor er kviklån rente højere end ved andre lån?

En af de mange fordele ved kviklån er som bekendt at ansøgningen kun tager et par minutter og at du har svar om hvorvidt du er blevet godkendt indenfor kort tid. Det er fordi de fleste udbydere ikke stiller krav til din personlige indkomst, kun om du er registreret i RKI eller ej. Det gør at udbyderen ikke ved om du har penge til at betale lånet tilbage.

Derudover er en anden stor fordel ved kviklån at du som forbruger ikke skal stille nogen sikkerhed for lånet. I modsætning til banken er udbydere af kviklån ikke interesseret i din bil eller hjem som sikkerhed, de stoler på deres kunder. Det vil selvfølgelig også sige at hvis du ikke kan betale lånet tilbage mister udbyderen pengene.

Hvad betyder det?

Disse to ting er store fordele for dig, men ligeså store risici for udbyderen. Det sker desværre at der en gang imellem er kunder der ikke kan betale deres lån tilbage, hvilket gør at udbyderene af kviklån skal sikre sig på andre måder for at kunne holde sig oven vande som forretning. De høje renter gør at udbyderne stadig er i stand til at låne penge til andre forbrugere som for eksempel dig!

Sidst men ikke mindst er der jo en masse administration forbundet med at tilbyde kviklån såvel som almindelige lån. Fordi kviklån er små og hurtige lån, betyder det at udbyderne skal gennemgå mange flere ansøgninger end din bank. Det betyder en masse ekstra arbejde som du drager fordel af men måske ikke ser. Alt i alt er der flere grunde til den lidt højere rente, men når det så er sagt er det ikke altid tilfældet at renten er højere – se nedenfor!

Renten er ikke altid højere med kviklån

Markedet for kviklån er efterhånden blevet meget modent da det har været en populær måde at låne penge på i snart to årtier. Det betyder at konkurrencen mellem udbyderne er skarp, og de gør derfor alt de kan for at du skal vælge dem fremfor deres konkurrenter. Mange vælger at tilbyde en lavere rente, da de ved at forbrugerne kigger efter lige præcis det tal når de vælger udbyder.

Du vil derfor ofte se at man kan få kviklån med renter ned til 5-25%, hvilket jo er det samme som en helt almindelig kassekredit. Her på kviklaaneren.dk har vi desuden samlet nogle af de bedste sider og sammenlignet rentesatserne for dig så du nemt kan se hvor det er muligt at få en lav rente. Om muligt har vi gjort det endnu nemmere end før at tage et kviklån!

Finde de bedste kviklån rente

Vi håber at denne vejledning har været til nytte når du søger kviklån. Som sagt behøver du ikke længere lede efter de sikreste kviklån, da vi har samlet de bedste udbydere her på kviklaaneren.dk. Dem der tilbyder dig renter og gebyrer inden for en fair ramme. Dem der giver dig svar med det samme. Så tag et kig og gør drømmene til virkelighed allerede i dag. Godt fornøjelse!