Vi gør det let at finde det bedste kviklån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

Kviklån uden sikkerhed? Vælg hellere et af markedets sikreste tilbud lige her

Hvis du har set dig omkring på nettet, så har du helt sikkert lagt mærke til, at der er en masse forskellige låneudbydere at vælge imellem. Hvis du har brug for lidt ekstra penge for at opfylde dine drømme, så er der en masse forskellige lån som du kan optage. Når du har brug for et hurtigt kviklån, så vil du finde en masse hjemmesider der hjælper dig med, at finde et lån hurtigt og nemt. Hvis du gerne vil slippe for møder og for en masse spørgsmål om hvad du vil bruge pengene på, eller hvis du hellere vil optage et lån uden nogen krav om, at du skal stille sikkerhed, så skal du overveje et kviklån uden sikkerhed. Du får svar inden for 24 timer og der er ingen skjulte gebyrer.

Hvad er lån uden sikkerhed?

Når du hører ordet lån uden sikkerhed, så kunne du måske være fristet til at tro, at det er en form for lån hvor der for dig som låntager ikke er nogen form for sikkerhed, men rent faktisk er det lige det modsatte. Med et lån uden sikkerhed betyder det, at du som låntager ikke behøver at sikre at du tilbagebetaler lånet. Lad os se på forskellen mellem et almindeligt lån og et lån uden sikkerhed.

Almindeligt lån:
-          Du skal stille en sikkerhed for at du betaler lånet tilbage
-          Banken har ret til at indkræve dine ejendele hvis du ikke betaler
-          Processen tager lang tid for at blive accepteret til et lån
-          Kan stille krav om hvad pengene kan bruges til
-          En masse formularer som skal udfyldes
Lån uden sikkerhed:
-          Du skal ikke stille nogen form for sikkerhed
-          Banken har ikke ret til at pantsætte noget
-          Processen for at optage et lån er meget nem, og du har ofte svaret inden for samme dag.
-          Kan ikke stille krav til hvad du må bruge pengene til
-          En hurtig online formular som skal udfyldes

Lån uden sikkerhed er ofte et begreb som bruges for, at beskrive forskellige typer af lån som udbydes online, disse er lån som for eksempel kviklån eller SMS lån osv. Man kan også sige, at et lån uden sikkerhed er et lån som ikke optages gennem en bank.

Der er stadig visse krav som skal opfyldes

Nu kunne du måske tro, at hvis du optager et lån uden sikkerhed, at alle og enhver så kan optage sådan et lån. Men der er stadig nogle krav som du skal opfylde, før du kan få et kviklån uden sikkerhed. Dette er fordi der med kviklån uden sikkerhed er en ret stor risiko for låneudbyderen, så de er nødt til at sikre sig, at de får pengene tilbage, og at du betaler pengene tilbage inden for tidsfristen. Hvis du bliver afvist af en låneudbyder, så skal du ikke blive knust, du kan stadig sende en ansøgning til en anden låneudbyder. Det gode ved et kviklån uden sikkerhed er, at det er meget hurtigt at udfylde de forskellige formularer online.

Som du sikkert har gættet, så stilles der forskellige krav alt efter hvilken form for lån du vil optage, og naturligvis kommer det også an på hvor meget du vil låne. En ting som alle kviklån dog har tilfælles, er at der ikke stilles nogen former for krav for hvad du bruger pengene til. Med andre ord vil låneudbyderen aldrig stille dig spørgsmål om hvad du vil bruge pengene til, dette er til forskel til et banklån, hvor du ofte kun kan bruge pengene på en bestemt ting.  

Hvis du vil låne 5.000 kr. så er der naturligvis en stor forskel på hvor store krav der stilles i forhold til hvis du vil låne 100.000 kr. Der er nogle låneudbydere som hvis du vil låne større beløb, som er højere end 50.000 kr. stiller krav om at du skal kunne bevise, at du har et arbejde og at du har en vis indtægt.

Det er lige meget hvor mange penge du ønsker at låne, så er der nogle fælles krav som de fleste låneudbydere stiller, før du kan låne penge. Du skal være fyldt mindst 18 år, nogle kviklån uden sikkerhed kræver endda, at du er mindst 23 eller 25 år før du kan blive godkendt til et lån. Du skal også have en danske adresse. For at sikre at du ikke tidligere er stukket af fra et lån, er det vigtigt at du ikke er registreret i RKI. RKI er et register for folk som tidligere har haft problemer med at betale deres regninger, hvis du er registeret her, så vil du med næsten 100% garanti blive afvist af alle låneudbydere.

Hvis du vil være sikker på, at du bliver godkendt til et lån, så brug lidt tid på at sætte dig ind i de krav som den enkelte låneudbyder stiller, og vær sikker på, at du opfylder disse krav inden du indsender din ansøgning.

Overvej hvor mange penge du har brug for

Når du overvejer at låne penge, så er det som med alle andre former for lån meget vigtigt, at du overvejer om du virkeligt har brug for et lån inden du sender en ansøgning. Når du har besluttet dig for at optage et lån, så er det vigtigt at du tænker over hvor hurtigt du reelt kan tilbagebetale lånet. Fordi der er så mange forskellige tilbud på markedet for kviklån uden sikkerhed, så har du mange muligheder når det kommer til tilbagebetalingen, du kan ofte selv vælge hvor hurtigt du vil betale dit lån tilbage. På den måde har du muligheden for, at optage lige præcis det lån som passer til din nuværende finansielle status.

Kan du virkeligt betale lånet tilbage?

Selvom det kan være meget fristende, at optage et lån hvor du skal betale et stort beløb tilbage hver måned, så skal du huske på, at selvom det kan være at du hurtigere kommer af med lånet, skal du til gengæld have det ekstra beløb i dit budget som skal tilbagebetales hver måned. Dermed er risikoen for, at du ikke kan betale pengene tilbage meget større. Du skal huske på, at med et kviklån uden sikkerhed, så kan du risikere at hvis du ikke kan betale dine afdrag hver måned, så kan det hurtigt ende med at blive en meget dyr affære, fordi du risikere at låneudbyderen i disse tilfælde tvinger dig til, at betale ekstra gebyrer, renter eller rykker gebyrer.

Det er en meget god ide, hvis du inden du overhoved begynder at overveje, at optage et lån, at du lægger et budget for at finde ud af, om du overhoved er i stand til at kunne betale dit lån tilbage. På den måde kan du også finde ud af, om der er visse ting som du kan leve uden i dit budget. Det kan godt virke lidt forvirrende at lægge et budget, men det er faktisk ret ligetil. Du skal skrive alle de beløb som du bruger ned på et stykke papir, dette er både alt hvad som kommer ind på din konto, men også alt hvad du bruger fra din konto.

Hvis man er nervøs for om man kan betale sit lån tilbage eller ej, så er der flere låneudbydere som tilbyder forsikringer, med andre ord er dette en forsikring som man køber hvis man er nervøs for, at der er en risiko for at man ikke kan betale. Dette er især meget populært for større beløb. Selvom man aldrig tror, at man har brug for en forsikring, så kan man jo desværre komme i den situation, at man af en eller anden grund mister sit job, bliver syg eller kommer ud for en ulykke som gør, at man ikke er i stand til at tilbagebetale lånet.