Vi gør det let at finde det bedste kviklån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

Leder du også efter de bedste, nye kviklån? Led ikke længere!

Som kviklån efterhånden er blevet en del af daglig tale i Danmark, er det nemt at komme til at tro der ikke er flere nyheder at rapportere omkring kviklån. Men der tager du fejl! Som markedet bliver mere og mere populært, bliver konkurrencen mellem de eksisterende udbydere skarpere. Ikke bare det – nye spillere kommer hele tiden ind på markedet.

Nogle kommer for at blive, andre holder ikke så længe.

Nye kviklån!Uanset hvad prøver alle udbydere at lokke dig som forbruger ind med spændende nye tilbud. For eksempel tilbyder ModusFinans to afdragsfrie måneder, Fønix Privatlån tilbyder samme lave rente til alle uanset hvem du er, Simbo tilbyder 50% rabat hele året, Robotlån har gratis godkendelse, og D-E-R giver dig et gratis lånebevis, samt mulighed for valg af betalingspause. Som du kan se er der rigeligt at vælge imellem når det kommer til nye kviklån.

Hvor nyt er den nye kviklån?

Kviklån kom til Danmark i starten af 00’erne og var oprindeligt noget man ansøgte om via SMS, før smartphones gav forbrugerne adgang til internettet. Det er derfor du sikkert har stødt på begrebet ’SMS lån’, som stadig bliver brugt som synonym for kviklån. Ligesom med alle andre nye produkter og ydelser har kviklånet gået igennem flere faser, og har hurtigt udviklet sig til det bedre. Som du kan se ovenfor er der sket rigtigt meget siden de første kviklån kom til.

Hvis det nu alligevel skulle ske at du er hel ny til kviklån, kunne du ikke være kommet på et bedre tidspunkt. Kviklån har nemlig aldrig været nemmere, billigere, og haft flere fordele for dig som forbruger endnu. Selv de ulemper forbundet med kviklån du måske har læst om i avisen eller på nettet er blevet færre og mere overskuelige. Til at undgå de sidste par faldgruber er der også vejledninger som denne, så du trygt og sikkert kan tage kviklån på nettet.

Men hvorfor lige nye kviklån og ikke andre lån?

Grundene til at de fleste danskere tager kviklån i modsætning til andre lån, som fra for eksempel banken, er simpelt hen at det er nemt. Den travle hverdag tillader sjældent at man kan tage fri fra arbejde for at nå ind til et møde i banken inden de lukker, og selv der nyder de færreste danskere at skulle medbringe alle deres papirer for at overbevise en rådgiver om at de er kreditværdige.

Selv efter møderne og papirarbejdet skal man oftest vente i lang tid på at banken godkender ansøgningen og man har adgang til pengene. Det er ikke så praktisk hvis man vil udnytte et godt tilbud eller står og skal betale en regning. Derfor er kviklån blevet danskernes foretrukne måde at låne på når de står i en situation hvor de skal bruge ekstra penge lige her og nu.

Hastighed – nye kviklån her og nu

Som sagt er kviklån til dig der står og skal bruge penge her og nu, og når det kommer til hastighed med både ansøgning og udbetaling er der ingen andre lån der måler sig med kviklån. De fleste udbydere kan prale af at det kun tager et enkelt minut at ansøge på deres hjemmeside, og udbetalingen kan ske indenfor et par dage. Sammenlignet med et normalt banklån er det noget der rykker!

En ting du dog skal være opmærksom på er, at dansk lovgivning har ændret sig lidt i 2017. Selvom mange steder der tilbyder kviklån stadig reklamerer med at du kan få pengene udbetalt indenfor et par timer, så er det desværre ikke længere tilfældet. En ny lov der blev indført i år gør nemlig at der skal gå 48 timer før pengene kan blive udbetalt, for at forbrugere skal have en chance for at kunne ombestemme sig hvis de nu tog en lidt for hastig beslutning.

Nye kviklån beløbet – hvor meget skal du bruge?

Hvad skal du bruge for at gøre dine drømme til virkelighed? Næsten uanset hvor meget du står og har brug for kan det findes blandt de mange udbydere af kviklån, nye som gamle. Så hvad end det bare er et par hundrede kroner du mangler dit et nyt indkøb eller om det er flere tusinde der står imellem dig og lykken, så er det bare at vælge fra de mange muligheder vi har samlet her på siden.

Låneperiode – hvor længe er nye kviklån pengene dine?

Ligesom beløbet du kan låne kan den tid du kan låne pengene i variere meget alt efter hvilken udbyder du vælger. Ideen med kviklån har fra starten været at det skulle være et lån der hurtigt kunne blive udbetalt og hurtigt skulle betales tilbage igen. Derfor har de fleste kviklån en løbetid på omkring 5-30 dage, alt efter hvor lang tid du skal bruge dem i. Du kan med fordel se hvornår du får din næste lønseddel og så tilpasse dit lån efter den dato.

Med nye kviklån har forholdene ændret sig lidt, da markedet er blevet større og forbrugernes ønsker er blevet flere. Derfor har nogle udbydere lavet nye kviklån der har længere løbetid og derfor måske passer bedre til dem der har brug for længere tid til at betale tilbage i. Hvis du for eksempel låner 10.000 kr. og har brug for et par måneder til at betale af i, kan du med fordel sortere efter udbydere der tilbyder lidt længere løbetid.

Værd at huske ved det nye kviklån

Selvom der er mange nye udbydere og fordele ved nye kviklån er nogle af de samme gamle krav om ansøgning stadig de samme. Man skal stadig være over 18 år, være bosat i Danmark og have adgang til NemID. Selvfølgelig skal du også stadig kunne kontaktes via telefon og e-mail, og ikke være registreret i RKI. Hvis du opfylder disse få krav, er det bare at tage et kig på de nye spændende kviklån og se hvilket et der passer dig bedst!